Suomineidon hurmaava Euroopan kiertue

Tervetuloa mukaan bussimatkalle

Keski-Euroopan maisemiin!

 

Olemme varanneet 50-hengen bussin ja mukaan mahtuu 25-35 henkeä. Lähdemme ti 1.10. aamulypsyn jälkeen Suomineito-yhteisöstä Ähtäristä eli noin klo 12. Viking-line lähtee Turusta klo 21.30. Matkalla poimimme loput osallistujat, viemmepä edellistiistaina teurastetun porsaan Vilppulaan Väinölän yhteisöön.

Laivalla meille on varattu neljän hengen hytit. Tukholmasta jatkamme 2.10. matkaa Köpenhaminaan, missä yövymme Tanskan suurimmassa ekoyhteisössä Svanholmissa ja saamme esittelyn Köpenhaminen "vapaa kaupunkiin" eli kaupungin alueelle perustettuun ekoyhteisöön.

Aamulla 3.10. jatkamme aikaisin Puttgardeniin Saksaan, missä täydennämme muonavarastoja ja vietämme seuraavan ja sitä seuraavan yön Pariisissa.

Ranskasta suuntaamme Sveitsiin Geneveen. Sveitsin alppimaisemien halki Itävaltaan ja Wienissä olemme taas kaksi yötä.

Loppumatkan suunnittelemme sitten tilanteen mukaan. Vaihtoehtoina on

a) Prahan ja Berliinin kautta Varsovaan

b) suoraan Varsovaan

Varsovasta ajamme ViInan ja Riigan läpi Tallinaan. 

Hinta: 300 euroa, 14 vrk, 6000 km

Hintaan sisältyy: bussi, lautta- ja tiemaksut, 2 kuskia, järjestelyt, yöpyminen bussissa, teltassa tai omalla kustannuksella hotellissa, kenttäkeittiö (10 peruselintarviketta: puuro, hillo, leipä, juusto, levite, tee, kahvi, keksit, spagetti, spagettikastike ja paikallisia vihanneksia)

Koetamme selvitä mahdollisimman vähällä. Matkatoimisto järjestää meille joukkoalennukset kaupunkien joukkoliikennevälineisiin ja nähtävyyksiin.

Matka tulee olemaan erittäin raskas, koska kilometrejä on paljon, elämme vaatimattomasti ja joustamme matkakohteiden valinnassa matkalaisten enemmistön mukaan (voimme vielä matkalla päättää käymmekö Rivieralla tai Venetsiassa). Ensimmäinen ja viimeinen lauttamatka on varattu, muusta voimme vielä neuvotella.