Suomineidon kesäisestä vieraskirjasta poimittua

15.6. Monet kiitokset mielenkiintoisesta ajasta ekoyhteisössänne! Toivotan onnea ja kaikkea hyvää tulevaisuudellenne. Puitteet ovat mitä mahtavimmat. Toivottavasti vanhalla tavalla istutetut perunat tuottava satoa!

21.6. Kiitokset mahollisuudesta tutustua uuden Permayhteisön toimiipaikkaan luonnonkauniissa ympäristössä. Menestystä jatkolle!

22.6. Matti ja Kyösti verottivat järven kalakantaa:

  • -3 haukea
  • -2 ahventa
  • - 1 kuha
  • - 10 lahnanlätyskää

Tulimme takaisin rinta rothingilla. Pankaa paremmaksi!

22.6. Ihana perma-juhannus! On herkuteltu luonnonantimilla hyvässä seurassa. Lapset, varsinkin tytöt ovat hoitaneet vuohia ja kanoja ahkerasti, pojat keskittyivät kalastukseen. Juhannuspäivänä kylvettiin porkkanaa ja lanttua toiveikkaina. Onnea ja Menestystä Suomineidolle!

27.6. Kuusiokuntien alueen Luomupohjanmaa-hanke ja luomuviljelijät toivottavat Suomineito-yhteisön tervetulleeksi alueelle. Toivottavasti syntyy idearikasta yhteistyötä!

28.6. Malka jatkuu, Näkemisiin. Toivon pian tapahtuvan jälleennäkemisen riemua. Kiitos teille kaikille ihmisille. Olen viihtynyt pelottavan hyvin. Rakkaudella.

1.7.Tclkkarissa aatetta

Suomineito tarjoili

ukon länsirannikolta asialle innosti

Ilta tuotti päätöksen

aamu näytti tuloksen

Matkaan lähti ysikuusi

"Ähtäriin!" sen renkaat huusi!

Hellepäiviit mahtavat

Nopeasti kuluivat.

Raolleen ovet kaikki jäivät

ratkaisun tuo syksyn päivät.

 

8.7. Megahauskn päivä täällä. Olin Raimon vänkkäririnä savusaunan teossa, tein kerppuja lampaille ja kileille sekä lämmitin rantasaunan. Kiitos HermannilIe vohveleista!

14.7. Osaltaan uteliaisuus ja ennen kaikkea visiot tulevaisuudesta johdattivat polkumme juuri tänne, Olimme kovasti ilahtuneita ja tyytyväisiä näkemäämme, kokemaamme ja kuulemaamme. Tuskinkäyntimme jää viimeiseksi niin luja oli vaikutus eli kokemus ekokylästä. Toivomme onnen ja ennen kaikkea myös menestystä

15.7. Pentti Linkola kiittää hyvästä täyshoidosta!

17.7. Mainio yritys! Toivon että saatte lisää fiksuja monen alan osaajia hankkeeseen mukaan. Joka toisen olisi hyvä olla huumorimiehiä' tai naisia.

23.7, Yhdessä tekeminen antaa iloa. Kiitos elämyksestä. joka palautti monta unohtunutta asiaa eläväksi taas.

26.7. Entisenä ähtäriläisenä kiinnostaa, miten te uudet pärjäätte. Tsemppiä vaan ja onnea!